Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

Ποιά είναι η σωστή?????

Αρκετά σας κράτησα σε αγωνιά και επειδή…….

φωνή λαού = οργή Θεού,

Ιδού η απάντηση

1) Είμαι καπνίστρια και ένα τελευταίο μου κουσούρι είναι, να αγοράζω αναπτήρες με το κιλό. Τώρα πως γίνεται, σχεδόν κάθε μέρα, να μην έχω ούτε έναν αναπτήρα μαζί μου … άξιον απορίας!!!

Όχι δεν κάνω συλλογή από αναπτήρες. Μεγάλες δόσεις αλήθειας σε αυτή τη φράση, αλλά δεν είναι η σωστή.

2) Δεν θυμάμαι ποτέ, να έχω δοκιμάσει τυρί. Κρατώ αποστάσεις ασφαλείας, τουλάχιστον 2 μέτρα από τη μύτη μου. Με τα υπόλοιπα γαλακτοκομικά δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά και δεν αποτελούν μέρος της καθημερινής μου διατροφής. Το γάλα μου είναι απαραίτητο, μόνο στον καφέ. Είναι η αληθινή φράση και όποιος το βρήκε, κερδίζει ένα κουλούρι ζακυνθινό τυρί (ντόπιο ή λαδοτύρι), αλλά θα πρέπει οι ίδιοι να’ρθείτε να το παραλάβετε, γιατί προτιμώ να με βάλετε να περπατήσω στο δρόμο με τις λεύκες, παρά να έρθω σε απόσταση αναπνοής μαζί του. Γλαρένια μου, η συμβουλή σου, πολύτιμη και θα δοκιμάσω τόφου, οπωσδήποτε!!!!! Ευχαριστώ πολύ.

3) Αυτό, πιθανόν να είχε συμβεί, αν είχε τύχει κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Και αυτό περιέχει μεγάλη δόση αλήθειας.

Μπορείτε να το εκλάβετε ως σωστή σκέψη,αλλά όχι ως σωστή φράση.

4) Αυτή την εκδοχή, μην ρωτήσετε από πού την εμπνεύστηκα…. Ποτέ δεν είχα καμιά τραυματική εμπειρία, με κανένα μέσο μεταφοράς. Με τα ποδήλατα και τα δίτροχα οχήματα, έχω άριστες σχέσεις. Μέχρι και μηχανή μεγάλου κυβισμού έχω οδηγήσει (περί λογικής που πάει περίπατο, στις νεαρές ηλικίες, μιλήσαμε σε προηγούμενη εκδοχή!!!). Για την καλοκαιρινή περίοδο, με το εφιαλτικό κυκλοφοριακό πρόβλημα του νησιού μου, χρησιμοποιώ ένα μικρό ασπροκόκκινο vespaki.. Οπότε αυτή η εκδοχή, είναι άκυρη 100%


Σας ευχαριστώ, που προσπαθήσατε να βρείτε τη δικιά μου αλήθεια.

Συγχαρητήρια σε αυτούς που το βρήκαν και συγνώμη αν κάποιους απογοήτευσα....


Φιλί γλυκό, για τον καθέναν σας, ξεχωριστά

x

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Πρόσκληση από την αγαπημένη μας φίλη,

(βραβευμένη με blogoscar!!!!!!!!!!!)

ROADARTIST

Νομίζω, ότι όλοι πρέπει να της ευχηθούμε, για αυτή τη σημαντική διάκριση, πολιτιστικής προσφοράς.

Συγχαρητήρια, φιλαράκι. Πάντα επιτυχίες.


Το παιχνίδι έχει ως εξής:

"Γράφεις τέσσερεις φράσεις, εκ των οποίων μόνο μία είναι αληθινή.."




1) Όντας καπνίστρια, έχω μια τεράστια συλλογή από αναπτήρες, παντώς είδους. Το αστείο είναι, πως πολλές φορές ξεμένω και ζητάω φωτιά. Χε.. χε..





2) Δεν τρώω τυρί. Το απεχθάνομαι, σε σημείο να μην αντέχω τη μυρωδιά του. Προσπαθώ να το αντικαταστήσω με άλλα γαλακτοκομικά προιόντα, αλλά και με αυτά, δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις.

3) Έκανα υπερατλαντικό ταξίδι, για να συναντήσω ένα μεγάλο έρωτα. Όταν σε μικρή ηλικία, μιλάει η καρδιά, η λογική παθαίνει βαρυκοήα. Το τέλος αυτής της σχέσης ήταν άδοξο , αλλά σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Ε?



4) Σε παιδική ηλικία, είχα ατύχημα με το ποδήλατο. Έκτοτε, μου είναι αδύνατον να οδηγήσω ποδήλατο ή μηχανάκι.Ήταν πολύ τραυματική εμπειρία και μου άφησε το κουσούρι της μη ισορροπίας. Ευτυχώς δεν έχω κανένα πρόβλημα, με τα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς.





ΜΟΝΟ, ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕΤΕ?


Αφήνω ανοιχτή πρόσκληση και σε αυτό το παιχνίδι, για όποιον έχει διάθεση και χρόνο να συμμετάσχει.


Τις photos, τις δανείστηκα από τους δημιουργούς τους